Actueel

22 december 2016
Nieuws Onze trainingsacteurs in opleiding aan het woord!

Fantastisch. Zo vlak voor de kerst mogen we terugblikken, vooruitkijken en... oogsten!
Daarom hebben we onze deelnemers aan de opleiding Trainingsacteren - Oefenen in Organisaties -, gevraagd om iets op papier te zetten over de opleiding. En daar worden wij heel erg blij van!

In januari hebben deze harde werkers hun eindassessment. Alvast HEEL VEEL SUCCES!

"De Basisopleiding Trainigsacteren heeft me kennis laten maken met een scala aan aspecten van het vak van trainingsacteur: basisvaardigheden,werkvormen, theorie, drijfveren, ondernemen het komt allemaal aan bod. Peter is een gedreven enthousiaste trainer die graag de diepte met je ingaat om je te laten ervaren wat er met je gebeurt in het proces tussen acteur-cursist(en)-trainer.
De opleidingsdagen zijn actief en intensief, zorg dat je uitgeslapen bent:-) Doen en oefenen met je medecursisten, zo'n dag vliegt voorbij. De digitale leeromgeving (DLO) is een prachtig medium waar je het cursusmateriaal, je opdrachten, evaluaties en aantekeningen overzichtelijk bij elkaar hebt staan.
In 10 dagen kun je geen volleerd trainingsacteur worden maar de opleiding biedt je een basis waar vanuit je kan starten met het vak om al doende verder te leren en groeien in de praktijk."

Judith

---

"De 10 daagse training van CRUX is een edelsteen met veel vlakken, die afzonderlijk waardevol zijn, en in hun samenhang helemaal krachtig werken. Een aantal aspecten van het vak worden uitgediept – leerdoelen, feedback, hoe zet je een werkbaar personage op, onderliggende (eigen) waarden, weerstand, voorbereiding, ondernemerschap, een levend leermiddel zijn etc etc. Vanzelfsprekend worden situaties in de training gebruikt om zicht te bieden op relevante aspecten van de wereld van cursisten die in de trainningswereld de tegenspelers zullen vormen. Zo snappen we beter hoe op hun leerdoelen spel te geven. Terwijl we bezig zijn kijkt Peter Berkhout ook secuur naar het individuele spel en nodigt uit ook dat te ontwikkelen. Twee gastdocenten behandelen eigen kanten en visies op dit vak. Alles bij elkaar een inspirerend geheel dat in de praktijk handen en voeten geeft om trainingsacteur te zijn, en te blijven ontwikkelen."

Eric

---

"Een goede docent, die verstand heeft van het trainings-vak. Hij heeft ontzettend veel ervaring, wat zichtbaar wordt in de opleidingsdagen en waar je als cursist de vruchten van plukt. 
Deze opleiding/cursus/training is een aanrader voor beginnende als zowel trainingsacteurs met ervaring, niet alleen omdat het de diepte ingaat betreffende het vak, maar ook omdat het een verrijking is voor je eigen inzichten."

Simone

---

"Bijna aan het eind van de opleiding oefenen in organisaties... kernachtig samengevat was wat het voor mij aantrekkelijk maakte: 
De praktische aanpak, diepgang in het spel, kleine hechte groep, vaste trainer met af en toe en uitstapje, leerzaam voor zowel onervaren acteurs als ook voor acteurs met wat bagage, leren van elkaar, veilige en goede sfeer, voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Kortom een voor mij zeer zinvolle en leerzame opleiding. Zeker aan te raden!"

Pieter

 

Onze trainingsacteurs in opleiding aan het woord! Onze trainingsacteurs in opleiding aan het woord!

Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×