Aan de slag

Als je gebruik wilt maken van de expertise van onze mensen in jouw organisatie, team of training, neem dan contact op met Crux. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag, benoemen de doelstellingen die je wilt bereiken, en verkennen de mogelijkheden van eventueel passende interventies. 

Je ontvangt van ons een voorstel op maat waarin uiteengezet wordt wat je kunt verwachten van Crux en welke investering dat vraagt. We adviseren graag op het gebied van leerlijnen, programma's, grootte van groepen en werkvormen.
Bij maatwerk staan twee dingen centraal: oefenen en breingericht leren. Theoretische inzichten ondersteunen de ervaring: praten waar moet, oefenen waar kan. Breingericht betekent dat de denker en de beschouwer ook vooruitgang boeken omdat we de oefening afstemmen op de leerstijl van de deelnemer.

Mocht de financiële investering onvoldoende aansluiten bij jullie budgetruimte, dan horen wij het graag. We zijn flexibel, inventief en denken graag mee; ook als de mogelijkheden begrensd zijn.

Lessen met educatief acteur

HAN Opdrachtgever: HAN

Dionne Schellekens:
Docent, trainer & adviseur

Het gaat om de stap van weten naar kunnen. In de lessen voor studenten, werkzaam in de hulpverlening, is er ruim aandacht voor het oefenen van praktijksituaties. De student is zichzelf, de acteur speelt de cliënt. Belangrijk is de weergave van de binnenwereld van de cliënt, de acteur kan teruggeven wat het effect van de communicatie is. Is er echt contact ervaren?
 
Het werken met een acteur is voor mij een samenspel. Samen bekijken we wat er op dat moment nodig is. Het is als in een laboratorium, ingewikkelde situaties leggen we onder een vergrootglas. Je hoeft niks, maar je mag alles. Gesprekken oefenen verdiept het contact met de cliënt. Het is een luxe voor de student om op deze manier nieuw gedrag te kunnen proberen en in te trainen!

overzicht alle praktijkvoorbeelden
Dionne Schellekens HAN-bibliotheek

In de praktijk

 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen met en bij onze klanten? Hier verzamelen wij praktijkvoorbeelden, zodat je een beter beeld krijgt van hoe onze dienstverlening in de praktijk kan werken. 

Klik op de diensten hierboven en leer meer over ons werk. Onze dagelijkse praktijk, beschreven vanuit verschillende perspectieven verdeeld over verschillende expertisegebieden. Aan het woord is o.a. een cursist, een trainer, een HR-functionaris en een opleidingscoördinator. 

 


Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×