Aan de slag

Als je gebruik wilt maken van de expertise van onze mensen in jouw organisatie, team of training, neem dan contact op met Crux. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag, benoemen de doelstellingen die je wilt bereiken, en verkennen de mogelijkheden van eventueel passende interventies. 

Je ontvangt van ons een voorstel op maat waarin uiteengezet wordt wat je kunt verwachten van Crux en welke investering dat vraagt. We adviseren graag op het gebied van leerlijnen, programma's, grootte van groepen en werkvormen.
Bij maatwerk staan twee dingen centraal: oefenen en breingericht leren. Theoretische inzichten ondersteunen de ervaring: praten waar moet, oefenen waar kan. Breingericht betekent dat de denker en de beschouwer ook vooruitgang boeken omdat we de oefening afstemmen op de leerstijl van de deelnemer.

Mocht de financiële investering onvoldoende aansluiten bij jullie budgetruimte, dan horen wij het graag. We zijn flexibel, inventief en denken graag mee; ook als de mogelijkheden begrensd zijn.

Performance-assessments

HAN Opdrachtgever: HAN

Willem Sips
Opleider, trainer, adviseur & coach

Voor onze studenten, werkzaam als (toekomstig) leidinggevenden in zorg en dienstverlening, is het een spannend moment. In het assessment laten de studenten zien hoe ze een medewerker (gespeeld door de acteur) aanspreken op ongewenst gedrag. 80% van het werk is communicatie. Het is belangrijk dat onze studenten over goede gespreks-vaardigheden beschikken. Deze leerervaring neemt de student mee in de praktijk. 

Doe wat je zegt, zeg wat je doet; dit typeert onze samenwerking met Crux. De communicatie en organisatie verlopen soepel. De acteurs leven zich erg goed in, denken mee met de docenten en zijn in staat ter plekke te schakelen als de situatie daarom vraagt. Hun feedback aan de student is van zeer goede kwaliteit en onmisbaar voor het leerproces.

overzicht alle praktijkvoorbeelden
HAN VDO HAN Bibliotheek

In de praktijk

 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen met en bij onze klanten? Hier verzamelen wij praktijkvoorbeelden, zodat je een beter beeld krijgt van hoe onze dienstverlening in de praktijk kan werken. 

Klik op de diensten hierboven en leer meer over ons werk. Onze dagelijkse praktijk, beschreven vanuit verschillende perspectieven verdeeld over verschillende expertisegebieden. Aan het woord is o.a. een cursist, een trainer, een HR-functionaris en een opleidingscoördinator. 

 


Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×