Aan de slag

Als je gebruik wilt maken van de expertise van onze mensen in jouw organisatie, team of training, neem dan contact op met Crux. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag, benoemen de doelstellingen die je wilt bereiken, en verkennen de mogelijkheden van eventueel passende interventies. 

Je ontvangt van ons een voorstel op maat waarin uiteengezet wordt wat je kunt verwachten van Crux en welke investering dat vraagt. We adviseren graag op het gebied van leerlijnen, programma's, grootte van groepen en werkvormen.
Bij maatwerk staan twee dingen centraal: oefenen en breingericht leren. Theoretische inzichten ondersteunen de ervaring: praten waar moet, oefenen waar kan. Breingericht betekent dat de denker en de beschouwer ook vooruitgang boeken omdat we de oefening afstemmen op de leerstijl van de deelnemer.

Mocht de financiële investering onvoldoende aansluiten bij jullie budgetruimte, dan horen wij het graag. We zijn flexibel, inventief en denken graag mee; ook als de mogelijkheden begrensd zijn.

Instructiefilm voor training

Slachtofferhulp Opdrachtgever: Slachtofferhulp

Maria Reinboud:
Curriculum coƶrdinator

Crux kwam voor ons direct in beeld toen wij een instructiefilm voor onze training wilden maken. 'Goed voorbeeld doet goed volgen' was daarbij het uitgangspunt. De zorgvuldige werkwijze en vooral uitvoerige voorbereiding met de regisseur hebben ons mooi oefenmateriaal gegeven.
 
Wij maken al jaren gebruik van de acteurs van Crux in de trainingen aan onze medewerkers. Crux is altijd een fijne sparringpartner met veel kennis en expertise. Zo kwamen we voor onze jaarlijkse tweedaagse op de workshop 'de trainer als acteur'. Een aanrader! De vakkennis, gepaard met veel creativiteit en een ontspannen manier van samenwerken maakt elk traject makkelijk. Voor onze instructiefilm gold dan ook: wij vragen, Crux draait!

overzicht alle praktijkvoorbeelden
Opnames Instructiefilm Opnames Instructiefilm 2

In de praktijk

 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen met en bij onze klanten? Hier verzamelen wij praktijkvoorbeelden, zodat je een beter beeld krijgt van hoe onze dienstverlening in de praktijk kan werken. 

Klik op de diensten hierboven en leer meer over ons werk. Onze dagelijkse praktijk, beschreven vanuit verschillende perspectieven verdeeld over verschillende expertisegebieden. Aan het woord is o.a. een cursist, een trainer, een HR-functionaris en een opleidingscoördinator. 

 


Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×