Aan de slag

Als je gebruik wilt maken van de expertise van onze mensen in jouw organisatie, team of training, neem dan contact op met Crux. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag, benoemen de doelstellingen die je wilt bereiken, en verkennen de mogelijkheden van eventueel passende interventies. 

Je ontvangt van ons een voorstel op maat waarin uiteengezet wordt wat je kunt verwachten van Crux en welke investering dat vraagt. We adviseren graag op het gebied van leerlijnen, programma's, grootte van groepen en werkvormen.
Bij maatwerk staan twee dingen centraal: oefenen en breingericht leren. Theoretische inzichten ondersteunen de ervaring: praten waar moet, oefenen waar kan. Breingericht betekent dat de denker en de beschouwer ook vooruitgang boeken omdat we de oefening afstemmen op de leerstijl van de deelnemer.

Mocht de financiële investering onvoldoende aansluiten bij jullie budgetruimte, dan horen wij het graag. We zijn flexibel, inventief en denken graag mee; ook als de mogelijkheden begrensd zijn.

Introductie nieuwe medewerkers

Radboudumc Opdrachtgever: Radboudumc

Hans van den Brink
Opleidingsadviseur HRM

Laagdrempelig, enthousiasmerend en uitnodigend, zo omschrijf ik de bijdrage van Crux aan onze introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers. 
 
De kracht van Crux is het neerzetten van scènes die er toe doen en die aanhaken op onze strategie: Crux verbeeldt onze Raad van Bestuur bedoelt. Praten over wat we willen kan, maar Crux laat het zien. Met regietheater worden de toeschouwers uitgenodigd actief mee te denken. Dit geeft een hoog leereffect, omdat zij direct terugkrijgen wat hun feedback doet. Door de dynamische aanpak van de procesbegeleiders / acteurs is er een voelbaar andere energie in de zaal, die ervoor zorgt dat er een dialoog tot stand komt. En door de humoristische kwinkslag, blijft het licht van toon!

overzicht alle praktijkvoorbeelden
Introductie nieuwe medewerkers In het auditorium

In de praktijk

 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen met en bij onze klanten? Hier verzamelen wij praktijkvoorbeelden, zodat je een beter beeld krijgt van hoe onze dienstverlening in de praktijk kan werken. 

Klik op de diensten hierboven en leer meer over ons werk. Onze dagelijkse praktijk, beschreven vanuit verschillende perspectieven verdeeld over verschillende expertisegebieden. Aan het woord is o.a. een cursist, een trainer, een HR-functionaris en een opleidingscoördinator. 

 


Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×