Aan de slag

Als je gebruik wilt maken van de expertise van onze mensen in jouw organisatie, team of training, neem dan contact op met Crux. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag, benoemen de doelstellingen die je wilt bereiken, en verkennen de mogelijkheden van eventueel passende interventies. 

Je ontvangt van ons een voorstel op maat waarin uiteengezet wordt wat je kunt verwachten van Crux en welke investering dat vraagt. We adviseren graag op het gebied van leerlijnen, programma's, grootte van groepen en werkvormen.
Bij maatwerk staan twee dingen centraal: oefenen en breingericht leren. Theoretische inzichten ondersteunen de ervaring: praten waar moet, oefenen waar kan. Breingericht betekent dat de denker en de beschouwer ook vooruitgang boeken omdat we de oefening afstemmen op de leerstijl van de deelnemer.

Mocht de financiële investering onvoldoende aansluiten bij jullie budgetruimte, dan horen wij het graag. We zijn flexibel, inventief en denken graag mee; ook als de mogelijkheden begrensd zijn.

Internationale Introductie

Radboudumc Opdrachtgever: Radboudumc

Robert Opsteeg
Bedrijfsleider/Manager

Binnen het Radboudumc is in 2014 gestart met een introductiedag voor internationale medewerkers (10% van de ca. 8000 medewerkers komt uit het buitenland). Crux heeft een korte workshop verzorgd rond 1 van de strategische uitgangspunten van het Radboudumc "distinctive quality".

In de workshop heeft Crux door theater en veel interactie met de deelnemers helder gekregen hoe belangrijk dit thema is voor het Radboudumc, en is er veel aandacht gegeven aan feedback geven, intercultureel, over grenzen heen, op een zodanige manier dat elke professional bereid is kritisch te kijken naar de kwaliteit van eigen handelen. Dit alles spelenderwijs en met humor doorspekt.

overzicht alle praktijkvoorbeelden
Radboudumc Radboudumc

In de praktijk

 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen met en bij onze klanten? Hier verzamelen wij praktijkvoorbeelden, zodat je een beter beeld krijgt van hoe onze dienstverlening in de praktijk kan werken. 

Klik op de diensten hierboven en leer meer over ons werk. Onze dagelijkse praktijk, beschreven vanuit verschillende perspectieven verdeeld over verschillende expertisegebieden. Aan het woord is o.a. een cursist, een trainer, een HR-functionaris en een opleidingscoördinator. 

 


Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×