Aan de slag

Als je gebruik wilt maken van de expertise van onze mensen in jouw organisatie, team of training, neem dan contact op met Crux. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag, benoemen de doelstellingen die je wilt bereiken, en verkennen de mogelijkheden van eventueel passende interventies. 

Je ontvangt van ons een voorstel op maat waarin uiteengezet wordt wat je kunt verwachten van Crux en welke investering dat vraagt. We adviseren graag op het gebied van leerlijnen, programma's, grootte van groepen en werkvormen.
Bij maatwerk staan twee dingen centraal: oefenen en breingericht leren. Theoretische inzichten ondersteunen de ervaring: praten waar moet, oefenen waar kan. Breingericht betekent dat de denker en de beschouwer ook vooruitgang boeken omdat we de oefening afstemmen op de leerstijl van de deelnemer.

Mocht de financiële investering onvoldoende aansluiten bij jullie budgetruimte, dan horen wij het graag. We zijn flexibel, inventief en denken graag mee; ook als de mogelijkheden begrensd zijn.

Bijdrage studiedag

CED Groep Opdrachtgever: CED Groep

Hans Piederiet
Directeur advies, training & begeleiding

Crux heeft bij een gezamenlijke studiedag van de CED Groep, waarin werd nagedacht over de koers van het bedrijf,  een waardevolle bijdrage geleverd.

Eerst lieten zij in aanvulling op de inleider met een aantal korte schetsjes zien wat gewenst en ongewenst gedrag was bij deze sessie. Vervolgens hebben zij gedurende de sessie geobserveerd en dit resulteerde in een ludieke presentatie waarin de middag kernachtig werd samengevat. Zij vertaalden het besprokene op de middag in korte sketches waarbij zij met heel eenvoudige middelen de kern van demiddag in beeld brachten. Zij zorgden zo voor een serieuze afsluiting met een vrolijke noot.

overzicht alle praktijkvoorbeelden
CED Groep CED Groep

In de praktijk

 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen met en bij onze klanten? Hier verzamelen wij praktijkvoorbeelden, zodat je een beter beeld krijgt van hoe onze dienstverlening in de praktijk kan werken. 

Klik op de diensten hierboven en leer meer over ons werk. Onze dagelijkse praktijk, beschreven vanuit verschillende perspectieven verdeeld over verschillende expertisegebieden. Aan het woord is o.a. een cursist, een trainer, een HR-functionaris en een opleidingscoördinator. 

 


Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×