Aan de slag

Als je gebruik wilt maken van de expertise van onze mensen in jouw organisatie, team of training, neem dan contact op met Crux. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag, benoemen de doelstellingen die je wilt bereiken, en verkennen de mogelijkheden van eventueel passende interventies. 

Je ontvangt van ons een voorstel op maat waarin uiteengezet wordt wat je kunt verwachten van Crux en welke investering dat vraagt. We adviseren graag op het gebied van leerlijnen, programma's, grootte van groepen en werkvormen.
Bij maatwerk staan twee dingen centraal: oefenen en breingericht leren. Theoretische inzichten ondersteunen de ervaring: praten waar moet, oefenen waar kan. Breingericht betekent dat de denker en de beschouwer ook vooruitgang boeken omdat we de oefening afstemmen op de leerstijl van de deelnemer.

Mocht de financiële investering onvoldoende aansluiten bij jullie budgetruimte, dan horen wij het graag. We zijn flexibel, inventief en denken graag mee; ook als de mogelijkheden begrensd zijn.

Competentietraining

Bosch Opdrachtgever: Bosch

Chris Dinjens
HR-manager

Samen met Crux hebben wij een tweedaagse workshop ontwikkeld voor onze shiftleaders, allen met een technische achtergrond: op basis van competenties leren beoordelen. Kijken naar gedrag; zuiver waarnemen, niet interpreteren. 
 
De kern is: het gedrag ervaren, daarom hebben wij voor Crux gekozen. Een workshop vanuit interactie, niet vanuit theorie. Dat vereist creativiteit en die vinden we bij Crux. Crux is op zoek naar de vraag achter de vraag, zo komen we net een laagje dieper. Kenmerkend is de zorgvuldige werkwijze en veilige omgang met onze mensen.  Van de deelnemers kreeg ik terug: 'We werden zo in onze waarde gelaten'. De trainers sluiten aan bij het proces, sturen bij waar nodig en stemmen continu af. En wat Crux belooft, wordt nagekomen.

overzicht alle praktijkvoorbeelden
Bosch Competentiespel

In de praktijk

 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen met en bij onze klanten? Hier verzamelen wij praktijkvoorbeelden, zodat je een beter beeld krijgt van hoe onze dienstverlening in de praktijk kan werken. 

Klik op de diensten hierboven en leer meer over ons werk. Onze dagelijkse praktijk, beschreven vanuit verschillende perspectieven verdeeld over verschillende expertisegebieden. Aan het woord is o.a. een cursist, een trainer, een HR-functionaris en een opleidingscoördinator. 

 


Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×