Aan de slag

Als je gebruik wilt maken van de expertise van onze mensen in jouw organisatie, team of training, neem dan contact op met Crux. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag, benoemen de doelstellingen die je wilt bereiken, en verkennen de mogelijkheden van eventueel passende interventies. 

Je ontvangt van ons een voorstel op maat waarin uiteengezet wordt wat je kunt verwachten van Crux en welke investering dat vraagt. We adviseren graag op het gebied van leerlijnen, programma's, grootte van groepen en werkvormen.
Bij maatwerk staan twee dingen centraal: oefenen en breingericht leren. Theoretische inzichten ondersteunen de ervaring: praten waar moet, oefenen waar kan. Breingericht betekent dat de denker en de beschouwer ook vooruitgang boeken omdat we de oefening afstemmen op de leerstijl van de deelnemer.

Mocht de financiële investering onvoldoende aansluiten bij jullie budgetruimte, dan horen wij het graag. We zijn flexibel, inventief en denken graag mee; ook als de mogelijkheden begrensd zijn.

Crisiscommunicatie

SGOMB Opdrachtgever: SGOMB

Dhr. G.J.A.F. Hubers
Directeur Bestuursbureau

"Opeens kun je zomaar voor de camera staan... en wat dan?"
Als school ben je dagelijks bezig met het geven van onderwijs om het beste uit leerlingen te halen. Je staat niet altijd stil bij het feit dat dit proces door calamiteiten, die je vaak niet kunt voorzien, kan ontsporen en je te maken krijgt met het beheersbaar houden van een crisis. Wat is de beste manier om te handelen? Wat zijn de do’s & dont’s? Wat moet je doen om je staande te houden in de crisis terwijl je belaagd wordt door de pers?
Samen met Crux zijn de directieleden effectief, positief confronterend en terzake kundig meegenomen in een waar gebeurd crisisscenario op een middelbare school. Een ‘eye-opener’. We hebben door de professionele ondersteuning Crux uitstekende bagage meegekregen voor het geval dat! 

overzicht alle praktijkvoorbeelden
Crisiscommunicatie SGOMB

In de praktijk

 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen met en bij onze klanten? Hier verzamelen wij praktijkvoorbeelden, zodat je een beter beeld krijgt van hoe onze dienstverlening in de praktijk kan werken. 

Klik op de diensten hierboven en leer meer over ons werk. Onze dagelijkse praktijk, beschreven vanuit verschillende perspectieven verdeeld over verschillende expertisegebieden. Aan het woord is o.a. een cursist, een trainer, een HR-functionaris en een opleidingscoördinator. 

 


Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×