Peter en Sara

Crux Creaties is de voortzetting van Bureau Berkhout de Branding en Buro Impro. Crux bestaat uit Peter Berkhout en Sara Wolvenne, beiden eigenaren. Meer weten over ons netwerk? Klik hier voor onze ambassadeurs.

Peter Berkhout: 'Verbeter de wereld, begin bij communicatie.'
Ik schakel graag tussen verschillende rollen: eigenaar, teamleider, bedenker, acteur, trainer, schrijver en innovator. Ik ben gezegend met een goed geheugen voor mensen, werkcontext, leersituaties en maatschappelijke ontwikkelingen. Dit komt goed van pas bij het uitzetten van de koers van de organisatie. Dat doe ik met vallen en opstaan en toenemend plezier. Als Crux een plek is waar mensen kwetsbaar en met humor kunnen leren en presteren, ben ik gelukkig. 

Sara Wolvenne: 'Als er een manier is om het beter te doen, vind die dan.'
De rode draad in mijn professionele leven is het organiseren en faciliteren in de breedste zin van het woord. Ik ben een doener. Mensgericht. Ik denk graag mee en vooruit. Binnen Crux Creaties draag ik zorg voor het primaire proces: de planning, casting en afhandeling van aanvragen. Ik ben sparringpartner van onze klanten en onze partners/ambassadeurs en ik hou me bezig met kwaliteitsvraagstukken. En als je belt of mailt met Crux, ben ik degene met wie je contact krijgt!

Peter Sara

Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×