Teamwerk

Crux werkt in projectteams.Deze projectgerichte manier van intensief samenwerken zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen bij grote klantvragen waarbij meerdere uitvoerenden betrokken zijn die elkaar goed moeten kennen. Op het moment van schrijven is projectteam systeemtheater actief. (www.systeemtheater.nl).

Ambassadeurs hebben de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan de trainingen van De Daad (www.werkplaatsdedaad.nl) open trainingen en andere bijeenkomsten.

Werken met Crux is een constante opleiding. Je maakt deel uit van een lerende organisatie die bezig is zichzelf en de ander te verbeteren. In leren en de werking van leren ligt onze passie besloten. 

We gaan uit van de principes van drieslag leren.

Enkelslag Ik weet hoe ik leer. Ik verbeter. Ik ben in staat feedback te ontvangen en een verbeterpunt te formuleren en vervolgens te verbeteren.
Dubbelslag Ik weet waarom ik leer. Ik vernieuw. Ik ben in staat feedback te ontvangen, een verbeterpunt te formuleren en dit te toetsen aan theoretische inzichten.  Ik verdiep mijn verbeterslag.
Drieslag  Ik weet waartoe ik leer. Ik ontwikkel. Ik ben in staat feedback te ontvangen, een verbeterpunt te formuleren en dit door middel van theoretische inzichten mijn verbeterslag te verdiepen. Ik stel een plan op, communiceer met mijn collega's over dit plan, zodat mijn verbetering zichtbaar effect heeft voor de organisatie. 

 

Samenwerken Voorbespreking

Deel deze pagina

Of kopiëer de onderstaande link:

×