Missie en visie

Missie
Crux Creaties wil het leervermogen van individuen, teams  en organisaties optimaal benutten. We bouwen aan een betere wereld omdat we steeds beter leren (te leren).

Visie
Spel als middel en ervarend leren geeft inzicht, verhoogt het plezier in leren en verbetert de professionele performance. Door leervermogen te vergroten worden talenten beter en vollediger benut. Daardoor halen bedrijven meer uit hun medewerkers en medewerkers meer uit het bedrijf.

Sturing op leervermogen 

Leervermogen is de cruciale competentie voor elke organisatie om op lange termijn succesvol te zijn. Het menselijk brein wordt afgeleid door wat er geleerd wordt. Dit gaat ten koste van de aandacht voor hoe er geleerd wordt. Crux vult dit tekort aan door permanent te werken aan verbetering van leeromstandigheden.

Trouw aan onderstaande waarden

  • Mensen kunnen hun gedrag kiezen;
  • Zelfbewustzijn kun je actief vergroten;
  • Vaardigheden kun je met succes intrainen;
  • Vergissen is menselijk en van fouten leer je;
  • Niemand heeft de waarheid in pacht;
  • Mensen kunnen zich verbinden aan een doelstelling die het eigenbelang overstijgt. 

 

In leren en de werking van leren ligt onze passie besloten. 

We gaan uit van de principes van drieslag leren.

Enkelslag Ik weet hoe ik leer. Ik verbeter. Ik ben in staat feedback te ontvangen en een verbeterpunt te formuleren en vervolgens te verbeteren.
Dubbelslag Ik weet waarom ik leer. Ik vernieuw. Ik ben in staat feedback te ontvangen, een verbeterpunt te formuleren en dit te toetsen aan theoretische inzichten.  Ik verdiep mijn verbeterslag.
Drieslag  Ik weet waartoe ik leer. Ik ontwikkel. Ik ben in staat feedback te ontvangen, een verbeterpunt te formuleren en dit door middel van theoretische inzichten mijn verbeterslag te verdiepen. Ik stel een plan op, communiceer met mijn collega's over dit plan, zodat mijn verbetering zichtbaar effect heeft voor de organisatie. 

 

 

Mindmap Brainstorm

Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×