Professionalisering

Crux Creaties ondersteunt met plezier de kracht, kennis en kunde van trainers en acteurs. We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het trainen van trainers, (trainings)acteurs, adviseurs en docenten. 
Hieronder de informatie voor trainingsacteurs. Wil je als trianer dynamische werkvormen inzetten? Kijk bij masterclass

Basisopleiding Trainingsacteren - Oefenen in Organisaties

 

In het kort 

  • Blended learning.
  • Tien trainingsdagen.
  • Kleine groep (8/10 mensen).
  • Omgeving Nijmegen.
  • Studiebelasting: 2 uur per week, naast de trainingsdagen. 

Voor wie
Mensen uit het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, mensen met een trainers- of opleidingsachtergrond en theatermakers. Theateropleiding niet vereist

Data 
Deze worden in het voorjaar van 2023 bekend gemaakt. De opleiding start in het najaar van 2023 

Locatie 
Omgeving Nijmegen 

Kosten 
€1950 (vrijgesteld van BTW)

Meer info 
Neem contact met ons op, dan sturen we je de brochure.  

Wil je je aanmelden?

Klik dan hier voor het contactformulier.

leer meer
leer minder

Naast onze basisopleiding Trainingsacteren, verzorgen we ook andere (in-company) trainingen voor trainingsacteurs.

Zit de training van jouw keuze er niet bij? Neem gerust contact op, dan kunnen we kijken wat we kunnen organiseren om aan jouw wensen te voldoen.

Klik hier om contact op te nemen!

Supervisie trainingsacteurs
Deze supervisie is geschikt voor trainingsacteurs met minimaal twee jaar ervaring. We werken in een kleine groep van minimaal zes en maximaal tien deelnemers. Bijna onopgemerkt zit je soms in gecompliceerde situaties die je nauwelijks verwerkt hebt en, hop, de volgende klus dient zich aan. Je vergeet in de waan van de dag voor jezelf te zorgen of de tijd te nemen voor je professionele ontwikkeling. We gaan oefenen met jouw leervragen en bieden helderheid met theoretische kaders.
Tweedaagse Interactief Theater
Wil je meer doen dan alleen een uitvoerder zijn in een scene? Wil je weten hoe veranderprocessen werken? En ervaren welke vorm van theater past bij het doel van een bijeenkomst? Als trainingsacteur wordt je regelmatig gevraagd om even iets voor te spelen? De mensen kijken naar jou en je collega en worden zich bewust van een aspect van communicatie. Veelal zit je in een programma wat al grotendeels is vormgegeven. De klant heeft impliciete en expliciete verwachtingen van wat het theateronderdeel moet opleveren. Aan jou de schone taak om die helder te krijgen.
Inspiratie Kleuren van drijfveren

Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×